Om oss

Västsvenska Elbolaget grundades 2010 och har en lång erfarenhet genom att både medarbetare och ägare tidigare arbetat på Albin Johansons El som verkade i branschen i över 100 år. Vi har på kort tid haft en stark tillväxt och täcker idag in områden i hela västra Sverige, ända från Karlstad i Värmland till Malmö längst ner i söder.

Vårt nära samarbete med det välrenommerade företaget Coromatic som är marknadsledande i Norden inom den fysiska IT-miljön har gjort att vi har kunnat utvecklas och stadigt utökat vår närvaro framförallt i södra Sverige.

Företaget har idag 10 anställda och vi lägger stor vikt vid att ha en attraktiv arbetsmiljö vilket kännetecknas av delegerat ansvar, delaktighet i beslut, respekt och gott samarbete. Ju större delaktighet och påverkan man har på sitt arbete desto mer engagemang och lojalitet känner man. Vi tror att detta är grunden för en uthållig lönsamhet som ger trygghet för både anställda och ägare.

Vill du arbeta hos oss?

Är du eller känner du någon som är sugen på lite nya utmaningar? Vi söker nu fler duktiga och serviceinriktade elektriker till vårt team här i Göteborg. 

Våra fördelar

Erfarna elektriker
Svar inom 24 timmar
Personlig service
Bra priser
Förfrågningsformulär

Fyll i och skicka dina kontaktuppgifter till oss så kontaktar vi dig inom 24 timmar.